Word vrijwilliger!

Live Your Dream Foundation is continu op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om zich in te zetten voor de stichting. Momenteel zijn we op zoek naar mensen die de volgende rollen kunnen vervullen:
  • Secretaris bestuur We zijn op zoek naar een nieuwe secretaris. Je komt terecht in een inspirerende stichting met groeipotentie, hebt te maken met een kleine maar enthousiast bestuur en Raad van Toezicht, bent direct betrokkenheid bij het behalen van de doelstelling van de organisatie en je hebt de gelegenheid tot deelname aan diverse sportieve en netwerkevenementen.
  • Sportief organisatietalent Wij zoeken organisatoren voor onze verschillende sportevenementen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld zeilen, fietsen, wandelen, schaatsen, langlaufen of klimmen, maar andere suggesties zijn ook welkom!
  • Organisatietalent met een vlotte babbel Wij zoeken representatieve, enthousiaste mensen die het verhaal van Live Your Dream goed kunnen uitdragen op beurzen en markten, daar contacten kunnen leggen met mogelijke nieuwe sponsoren / donateurs en eventueel relatiegeschenken kunnen verkopen.
  • Tekstschrijvers / webredacteurs Mensen met enthousiaste, vlotte en jongeren aansprekende pen op adhoc basis.
  • Jongerenwervers Kun je jongeren uit de doelgroep werven? Bij voorkeur komen we voor deze functie in contact met jongeren die vallen onder onze doelgroep. Dus ben je chronisch ziek of iemand die ondanks tegenslag een zeer bijzondere prestatie heeft verricht? En ben je tussen de 16 en 30 jaar? Reageer dan snel!
  • Vrijwilligers algemeen Andere voorkomende taken passend bij jouw beschikbaarheid, talenten en interesses.
  Voor meer informatie, neem contact met ons op via info@lydfoundation.com of  06-51612490 (Olaf Oosterman) of 06-12898939 (Igna van Dijk)