Sponsoring

Sponsormogelijkheden

Steun LYDF

 • een financiële bijdrage: gift of sponsoring
 • het adopteren van een evenement
 • sponsoring in natura
 • het organiseren van een sponsoractie
 • het boeken van een vaardag of lezing
 • veiling van een item via Schenknet.nl
 • internetshoppen via Doelshop.nl

Wij stellen uw financiële bijdrage, groot of klein, van harte op prijs! Giften voor onze stichting kunt u overmaken op rekeningnummer NL93RABO0324132514 t.n..v. Live Your Dream Foundation te Lelystad.

LYDF is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw eenmalige of periodieke gift is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Voor de recente regelgeving over dit onderwerp verwijzen wij u graag naar www.belastingdienst.nl.

Wilt u LYDF zakelijk sponsoren, kijkt u dan ook graag naar ‘adopteer een evenement’ en ‘sponsoring in natura’ en neem contact met ons op via info@lydfoundation.com om de wensen en mogelijkheden m.b.t. onze tegenprestatie te bespreken. Mooie voorbeelden zijn o.a. sponsoring door Mastervolt en Chocolaterie Brouwer uit Lelystad (zie onder sponsors).

Het is mogelijk een specifiek evenement financieel te adopteren en daarmee mogelijk te maken. Uw steun kan desgewenst extern zichtbaar worden gemaakt door uw bedrijfsnaam aan het evenement te verbinden en in diverse publicitaire uitingen. Graag bespreken wij de mogelijkheden en wensen met u. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@lydfoundation.com.

Wilt u ons sponsoren in natura? Heel graag! Onze sportieve evenementen gaan gepaard met tal van kosten voor materialen, boodschappen, etc. Deelname aan evenementen met het zeilschip ‘De Live Your Dream, gebouwd door initiator Olaf Oosterman, brengt ook de nodige kosten met zich mee zoals onderhoud, liggeld, verzekeringen, materialen en kleding voor aan boord, etc. Daarnaast gaat het in stand houden en extern presenteren van de stichting ook met diverse kosten gepaard. Wilt en kunt u iets voor ons betekenen op dit vlak? Heel graag! Neemt u graag contact met ons op via info@lydfoundation.com.

Wilt u met uw bedrijf, (sport)vereniging, serviceclub een sponsoractie opzetten ten bate van LYDF? Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, jubileum of afscheid? Levert u een sportprestatie waar u een actie voor onze stichting aan wilt verbinden? Of …. zou u wel iets willen doen, maar weet u nog niet wat? Laat het ons weten! Wij denken graag met u mee!

Mooie acties (uit het verleden) zijn bijvoorbeeld:

 • Een pubquiz en verkoop van chocolade kerstgeschenken door Ladies Circle De Haar
 • De halve marathons van Frank Snieder en Eveline van Koetsveld
 • Kleding- en speelgoedverkoop door Igna van Dijk
 • Statiegeld en opbrengst verkoop appeltaarten door Plus Postma in Lelystad

LYDF-initiator en schipper Olaf Oosterman neemt u mee op een ontspannen vaardag over het Markermeer, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan Volendam. Ook is hij het boeken voor een inspirerende lezing om zijn levensverhaal en visie op het benutten van kansen met u te delen.

Heeft u een item van waarde staan waar u niet aan hecht, dan kunt u dit te gelde maken ten behoeve van LYDF door het item te laten veilen via Schenknet. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via info@lydfoundation.nl en/of kijkt u op www.schenknet.nl

Na het aanmaken van een account op www.doelshop.nl, kiest u na het inloggen voor de doelshop van Live Your Dream en doet u veilig uw aankopen bij tientallen bekende en minder bekende webshops. Met uw boek, kleding, electronica, vakantie, etc. levert u kosteloos een bijdrage aan LYDF. De webshop draagt per aankoop een percentage af voor het goede doel.

Live Your Dream Foundation kan haar werk alleen maar doen dankzij de inzet van vrijwilligers en de bijdragen van onze (hoofd)sponsoren en donateurs. Onze sponsoren en donateurs ondersteunen de stichting financieel of in natura.

De activiteiten van LYDF worden georganiseerd door een klein, onbezoldigd team van (deels zelf chronisch zieke) bestuursleden en vrijwilligers.

Wij beogen deelname aan onze empowerments laagdrempelig te houden voor onze jonge chronical heroes. In dat kader betalen zij een relatief lage eigen bijdrage voor de meerdaagse activiteiten. Deze bijdrage is vaak niet geheel kostendekkend. Uw steun, klein of groot, zakelijk of privé, in geld, natura of anderszins wordt dan ook zeer op prijs gesteld!