Sponsoren en donateurs

Live Your Dream Foundation kan haar werk alleen maar doen dankzij de inzet van vrijwilligers en de bijdragen van onze (hoofd)sponsoren en donateurs. 

Hoofdsponsor Mastervolt

Mastervolt is sinds jaren sponsor van LYDF. Mastervolt sponsorde voorheen diverse activiteiten van LYDF met zeilschip de MaxFun en heeft stichtingsschip de Live Your Dream in de zomer van 2018 van nieuwe apparatuur voorzien. Mastervolt heeft de Live Your Dream uitgerust met Lithium Ion accu’s, een Combi omvormer/acculader, een Alpha dynamo met Alpha Pro laadregelaar, MasterBus digitaal schakelen en een EasyView 5 voor makkelijke monitoring, een Mass GI scheidingstransformator, plus een AGM boegschroefaccu met een ChargeMaster acculader. Met een dergelijke systeem setup heeft ons stichtingsschip een uitstekend basissysteem aan boord waarmee we zo nodig gerust een weekendje of langer zonder walstroom kunnen. LYDF is bijzonder blij met deze trouwe steun van Mastervolt en zetten deze sponsor hier dan ook van harte in de spotlights.

Mastervolt levert kwaliteitsproducten met goede service. Het kenmerk van Mastervolt.

Mastervolt maakt zich sterk voor een betrouwbare autonome stroomvoorziening. Gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie biedt Mastervolt een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 300 Watt tot 40 kWatt. Onze elektrische oplossingen worden wereldwijd toegepast in veeleisende markten zoals marine, mobiel, off shore, industrieel, solar autonoom en infrastructuur.

Mastervolt is onderdeel van Power Products LLC en levert samen met andere vooraanstaande merken zoals Ancor, BEP, Blue Sea Systems, CZone, Lenco Marine, Marinco en ProMariner al tientallen jaren innovatieve elektrische oplossingen.

https://www.mastervolt.nl/

LYDF streeft ernaar de “power to be independent” bij haar deelnemers te vergroten. Een mooie match met Mastervolt. 

Sponsor Chocolatier Brouwer / Ladies Circle De Haar

Chocolatier Brouwer uit Lelystad sponsort LYDF door over elk product dat via LYDF wordt besteld, een gedeelte van de inkomsten te schenken. In 2017 sleepten de dames van Ladies Circle 60, de Haar een grote zakelijke bestelling van chocolade ‘kerstbomen’ binnen voor LYDF. Deze smakelijke samenwerking, in combinatie met een gezellig pubquiz georganiseerd door de dames, bracht een prachtig bedrag op voor onze stichting. Wilt u ook een (relatie)geschenk bestellen, vul dan het bestelformulier voor de ‘Droomreep’ in elders op deze website of neem bij grote orders of speciale wensen contact met ons op via info@lydfoundation.com.

http://www.chocoladefabriekbrouwer.com

Sponsor Rabobank Flevoland

In 2017 vierden wij het 10-jarig bestaan van LYDF en het 50-jarig bestaan van Lelystad. Om deze heuglijke feiten te markeren, organiseerde Petra Oosterman-van Duist namens en ten bate van LYDF de gezinsfietstocht, Dwars door Lelystad. Deze tocht (naar een idee van De Keyzer Zekerheid uit Breda) ging dwars door het lokale bedrijfsleven en werd gesponsord door Rabobank Flevoland.

http://www.rabobank.nl/lokale-bank/flevoland/

Navionics
Onderdeel van Garmin. Elektronische navigatie kaarten.

www.navionics.com

NV Charts
Nautische kaarten voor pleziervaart en beroepsvaart.

www.eu.nvcharts.com

Andere sponsors en donateurs

Door de jaren heen wordt / is LYDF gesponsord door velen vele sponsoren uit de zeilwereld, het bedrijfsleven, goede doelen fondsen en tal van oud-deelnemers en sympathisanten. Een speciaal woord van dank gaat – naast bovenstaande sponsoren – uit naar: Histos Zeilvereniging, Balije van Utrecht,
DG Rubber, TVM Fonds, Veno Heating Systems, Vetus, Groene Sluis, de familie Bakker
, alsmede naar enkele partijen die ons eerder in geld of natura hebben gesteund: Vertimart, Mediq, Hiswa Amsterdam Boatshow, Hiswa te Water, Jachthaven Lelystad-Haven en JCL Lelystad.

Wij zijn buitengewoon blij met uw (langjarige) steun en enthousiasme!