Over LYDF

Wie zijn wij?

Vaak hebben chronisch zieke jongeren moeite om een bepaalde mindset op eigen krachten te bereiken. Live Your Dream Foundation helpt hen de nadruk te verleggen van ‘dit kan ik niet’ naar ‘wat kan ik zeker wel’.
We doen dat door de jongeren uit hun alledaagse leven te halen en in groepsverband van elkaar te laten leren. De volstrekt nieuwe setting met de noodzaak om teamwork te leveren met lotgenoten met andere beperkingen dwingt hen tot een scherpere afweging van ’wat kan ik allemaal wel’ dan in hun dagelijkse (gezonde) omgeving waarin ze vaak worden ontzien en zichzelf ontzien. We motiveren jongeren hun grenzen (opnieuw) te verkennen en te verleggen.
Live Your Dream Foundation slaat door middel van het organiseren van sport evenementen, lezingen en seminars een brug tussen de belevingswereld van chronisch ziek en gezond. Denk hierbij aan sporten als zeilen, schaatsen, fietsen, klimmen, roeien etc.
Hieronder treft u aan:
  • Meerjaren beleidsplan 2016-2020 (onder revisie – volgt)
  • Ons verkorte beleidsplan 2022
    klik hier
  • Jaarrekening 2020

     klik hier

Ons Team

Olaf Oosterman

Initiator en oprichter LYDF. Lid Raad van Toezicht (onbezoldigd)

Pieter Schram

<img class="alignnone size-medium wp-image-4948 aligncenter" src="http://lydfoundation.com/wp-content/uploads/sites/43/2017/05/Pieter-Schram-300×169.jpg" alt="" w