(Jaarlijks) terugkerend event – Zeilexperience naar Lowestoft (UK)

Een unieke ervaring die je leert om te kijken naar wat je wel kunt en niet naar wat je niet kunt. De ervaringen van eerdere deelnemers spreken boekdelen. Indicatie programma: Vertrek vanuit Lelystad. Opstappen 10.00 uur aan boord in Lelystad. De Live Your Dream ligt in Jachthaven Lelystad-Haven. Vanaf Lelystad zullen we er ongeveer drie dagen over doen om naar IJmuiden te varen. – Trainingsweek Pinkster Rally met de Toerzeilers naar Lowestoft – Oversteek IJmuiden – Lowestoft – IJmuiden IJmuiden De middag en avond voor vertrek naar Lowestoft in IJmuiden zal in het teken staan van het checken van de route, indeling en klaar maken van de boot etc. Tot rust komen voor de aankomende oversteek naar Engeland is ook erg belangrijk. Schipper Olaf en zijn co-schipper zullen het voortouw nemen. Zij leggen je uit wat er gedaan moet worden. Het is ook een rustperiode vooraf aan de wedstrijd. Misschien dat er ook nog pers langskomt om jullie te interviewen. Vertrek naar Lowestoft Na het ontbijt gaan we de boot klaar maken en varen wij de haven uit. Dan begint de tocht naar Lowestoft die 24 uur kan duren afhankelijk van de wind. In die tijd zitten we dus continu op zee en hebben we een wachtsysteem aan boord. Dus om en om een ploegje op wacht of slapen/uitrusten. Lowestoft Aangekomen in Lowestoft gaan we nog even lekker de kooi in en spreken we af wat en hoe we die dag gaan indelen. Het rallydiner in Lowestoft in de Royal Norfolk & Suffolk Yachtclub is op vrijdagavond. Er wordt hier van de heren en de dames nette kleding gevraagd. We zullen waarschijnlijk aan de tafel van de commedore zitten (voorzitter van de Royal Yacht Club). Voor deze reis geldt een eigen bijdrage. Het rallydinner a €35,- p.p. (excl. drankjes) wordt betaald door Live Your Dream. Voor meer informatie, neem contact met ons op via info@lydfoundation.com of 06-51612490 (Olaf Oosterman).    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *