Eerder gehouden event – Fiets experience Belgische Ardennen

Geweldige fiets experience in Belgische Ardennen. Vanaf april kunnen 8 chronisch zieke en gezonde jongeren 4 zaterdagen in de bossen rondom Amersfoort en Apeldoorn trainen. Ervaren trainers op Mountainbikes leren je hoe je op de juiste manier moet remmen en je pad te kiezen. Natuurlijk is er ook aandacht voor uithoudingsvermogen en energie gebruik. Eind mei gaat deze groep naar de Ardennen om daar een week lang de opgedane kennis toe te passen in de bossen en velden. Deze zijn op dat moment al fris groen! “Het gaat hierbij om de gezamenlijke aantal afgelegde kilometers, en de te verlegen persoonlijke grenzen!” Een sportieve natuurbeleving en unieke ervaring waarvoor we nog plekken beschikbaar hebben! Voor deze reis geldt een eigen bijdrage. Voor meer informatie of aanmelding, neem contact met ons op via info@lydfoundation.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *