Blog Noordzee Mini Driehoek door Paul

Mijn naam is Paul. Ik ben via LinkedIn in contact gekomen met Olaf en Petra van Live Your Dream Foundation voor de zeiltocht ‘Noordzee Mini Driehoek’ naar Engeland. Ik heb een auditieve functiebeperking (zwaar slechthorend) die ik heb opgelopen door de hersenvliesontsteking, toen ik zes maanden oud was. Gelukkig dankzij veel oefenen en logopedie kan ik mij goed redden met praten en liplezen. Afgelopen maandag, 16 juni werden we om 10:00 uur verwacht in Lelystad voor de start van tweeweekse zeilreis richting Engeland. Eerste dag: kennismaken met andere jongeren en natuurlijk ook met Olaf, de boot van binnen leren kennen en boodschappen doen voor de komende 1,5 week. Tweede dag: eindelijk zeilen;-) op weg naar Enkhuizen en ondertussen steeds meer weten over de zeilen, wat we allemaal moeten doen. Derde dag: ook weer zeilen, dan richting Volendam. Ook weer veel oefenen met zeilen. Groet, Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *