Blog Noordzee Mini Driehoek door Mike

Mijn naam is Mike en ik ben 19 jaar. Ik heb sinds mijn 6e al diabetes. Ik doe mee met de zeilreis ‘De Mini Driehoek’, omdat ik de controle van mijn diabetes wil verbeteren en dat kan perfect met deze reis. Ook wil ik van mijn hoogtevrees af. Naar het voordek lopen op het water is voor mij nog erg lastig, maar ik hoop hier vanaf te komen. Ik denk dat dat goed gaat lukken. Tot nu toe gaan sommige dingen moeilijk, waaronder het contact met een teamgenoot, maar het zeilen gaat goed. Ik heb al veel geleerd en het wordt steeds leuker. Ik merk dat het veel energie vraagt, maar door het enthousiasme krijg ik ook veel energie terug. We hebben er nu een aantal dagen opzitten en die verliepen zonder al te grote problemen. Er waait  een lekkere wind waardoor we mooie tochtjes hebben kunnen maken. Dat was de training en ik verwacht dat we genoeg hebben getraind om de oversteek te maken richting Hartlepool. Het is een leuk team en we kunnen het goed vinden met elkaar, hoewel we soms ook moeite moeten doen om duidelijk te zijn naar elkaar. Morgen vertrekken wij richting Engeland. Die reis zal, afhankelijk van de wind, ongeveer 60 uur duren. Daarna hebben we nog een trip naar Newcastle en daar zullen allerlei activiteiten plaats vinden. Ik kijk enorm uit naar de trip naar Engeland en ik hoop dat deze goed zal verlopen. Het is de bedoeling dat we de nachten 2 shifts van 4 uur zeilen en de andere 2 shifts van 4 uur zullen we tijd hebben om te slapen. Overdag zullen wij gewoon met zijn 5en zeilen. Ik kijk er erg naar uit en heb totaal geen verwachtingen van de wind en de hele reis. Mike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *