Wie zijn wij

Vaak hebben chronisch zieke jongeren moeite om een bepaalde mindset op eigen krachten te bereiken. Live Your Dream Foundation helpt hen de nadruk te verleggen van ‘dit kan ik niet’ naar ‘wat kan ik zeker wel’.

We doen dat door de jongeren uit hun alledaagse leven te halen en in groepsverband van elkaar te laten leren. De volstrekt nieuwe setting met de noodzaak om teamwork te leveren met lotgenoten met andere beperkingen dwingt hen tot een scherpere afweging van ’wat kan ik allemaal wel’ dan in hun dagelijkse (gezonde) omgeving waarin ze vaak worden ontzien en zichzelf ontzien. We motiveren jongeren hun grenzen (opnieuw) te verkennen en te verleggen.

Live Your Dream Foundation slaat door middel van het organiseren van sport evenementen, lezingen en seminars een brug tussen de belevingswereld van chronisch ziek en gezond. Denk hierbij aan sporten als schaatsen, fietsen, klimmen, roeien etc.

 

Download hier (PDF):

- Bestuur Live Your Dream Foundation

- Algemeen beleidsplan Live Your Dream Foundation

- General Statement of Policy Live Your Dream Foundation

Live Your Dream Foundation heeft de ANBI status aangevraagd

Live Your Dream Foundation (LYD) is een aantrekkelijke, professionele partner met bijbehorende fiscale faciliteiten voor grotere fondsen in Nederland.

Live Your Dream Foundation (LYD) is vanzelfsprekend ook op Facebook te vinden / volgen. Help ons mee door onze pagina leuk te vinden en deel onze berichten met de rest van de wereld!

Missie van de Live Your Dream Foundation

Missie

Door het organiseren van evenementen slaan wij een brug tussen de belevingswereld van chronisch ziek en gezond.

Visie van Live Your Dream Foundation

Visie

Chronisch zieke jongeren kunnen door gezamenlijk aan sportevenementen deel te nemen veel van elkaar leren.

Coachen door Live Your Dream Foundation

Coachen

We coachen mensen om evenementen te organiseren waaraan chronisch zieken en gezonde jongeren kunnen deelnemen.