Mastervolt inzamelactie voor Live Your Dream

Oude accu actie Mastervolt en Live Your Dream

Wist u dat u met verantwoorde recycling uw oude lood/zuur accu (waaronder Calcium-, Gel-, en AGM accu´s) ons doel kunt steunen? Het merendeel van deze accu´s kan zelfs opnieuw worden gebruikt!

Dus als uw oude accu´s aan vervanging toe zijn, ga dan naar de Mastervolt dealer om ze in te leveren en ontvang direct een passend voorstel voor nieuwe. U kunt zich ook aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij informeren u dan over een depot bij u in de buurt.

Recycling is goed voor mens en milieu en nu dus ook voor de jongeren van Live Your Dream. Jongeren aan wie je vaak niet ziet dat ze chronisch ziek zijn!

Met de opbrengst van deze actie ondernemen wij meerdaagse sportevenementen. We kijken hiermee naar wat we nog wèl kunnen in plaats van niet (of niet meer).

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Zoek hier uw Mastervolt dealer

Live Your Dream Foundation heeft de ANBI status aangevraagd

Live Your Dream Foundation (LYD) is een aantrekkelijke, professionele partner met bijbehorende fiscale faciliteiten voor grotere fondsen in Nederland.

Live Your Dream Foundation (LYD) is vanzelfsprekend ook op Facebook te vinden / volgen. Help ons mee door onze pagina leuk te vinden en deel onze berichten met de rest van de wereld!

Missie van de Live Your Dream Foundation

Missie

Door het organiseren van evenementen slaan wij een brug tussen de belevingswereld van chronisch ziek en gezond.

Visie van Live Your Dream Foundation

Visie

Chronisch zieke jongeren kunnen door gezamenlijk aan sportevenementen deel te nemen veel van elkaar leren.

Coachen door Live Your Dream Foundation

Coachen

We coachen mensen om evenementen te organiseren waaraan chronisch zieken en gezonde jongeren kunnen deelnemen.