Live Your Dream Foundation organiseert door het hele jaar heen (sport)evenementen voor chronisch zieke en gezonde jongeren. Zij kunnen veel van elkaar leren door gezamenlijk aan sportevenementen deel te nemen.

Uit de evaluaties van de afgelopen jaren blijkt dat de deelnemers veel meer bereikten dan zij zelf hadden ingeschat. Mede door de volkomen nieuwe situatie voelen ze zich letterlijk minder beperkt dan in hun dagelijks leven.

Onderstaand een overzicht van de evenementen voor de komende periode:

Sneeuw experience in Noorwegen

Een onvergetelijke experience. Vanaf begin januari volgen we 8 donderdagavonden gezamenlijk Langlauftraining in een mooie sportschool in het midden van het land (waarschijnlijk in Amsterdam).

Op begin maart vliegen we gezamenlijk naar Oslo, waar we de Trysil expres nemen naar Trysil. Evander en Ilja (Nederlanders echtpaar) heten ons welkom in hun prachtige huisjespark in het populaire skioord van Noorwegen.

Zeilexperience naar Lowestoft (UK)

Een unieke ervaring die je leert om te kijken naar wat je wel kunt en niet naar wat je niet kunt. De ervaringen van eerdere deelnemers spreken boekdelen.

Vertrek vanuit Lelystad. Opstappen 10.00 uur aan boord in Lelystad. De Live Your Dream ligt in Jachthaven Lelystad-Haven. Vanaf Lelystad zullen we er ongeveer drie dagen over doen om naar IJmuiden te varen.

Fiets experience Belgische Ardennen

Geweldige fiets experience in Belgische Ardennen. Vanaf april kunnen 8 chronisch zieke en gezonde jongeren 4 zaterdagen in de bossen rondom Amersfoort en Apeldoorn trainen.

Ervaren trainers op Mountainbikes leren je hoe je op de juiste manier moet remmen en je pad te kiezen.

CAM Race naar Larvik (Noorwegen)

De C.A.M.R. wordt om de twee jaar gezeild. De startplaats is Lauwersoog en de finish nabij het Noorse Larvik. De afstand is ongeveer 365 zeemijl. In tijd doet men er in het algemeen 2 tot 5 dagen over om de afstand te overbruggen. Dit natuurlijk afhankelijk van het weer en het schip waarmee gevaren wordt.

Er worden een week voor de race getraind. Eventueel kan er nog een extra trainingsmoment met het team worden afgesproken.

Live Your Dream Foundation heeft de ANBI status aangevraagd

Live Your Dream Foundation (LYD) is een aantrekkelijke, professionele partner met bijbehorende fiscale faciliteiten voor grotere fondsen in Nederland.

Missie van de Live Your Dream Foundation

Missie

Door het organiseren van evenementen slaan wij een brug tussen de belevingswereld van chronisch ziek en gezond.

Visie van Live Your Dream Foundation

Visie

Chronisch zieke jongeren kunnen door gezamenlijk aan sportevenementen deel te nemen veel van elkaar leren.

Coachen door Live Your Dream Foundation

Coachen

We coachen mensen om evenementen te organiseren waaraan chronisch zieken en gezonde jongeren kunnen deelnemen.