Live Your Dream Blog

Welkom op de blogpagina van Live Your Dream Foundation. Lees hier de geweldige ervaringen van jongeren die hebben deelgenomen aan onze evenementen en/of mee zijn geweest op één van onze reizen.

"Live Tour Dream Team in Volvo Ocean Race"

Het mag lijken dat het stil is en er geen vooruitgang zit in "Live Tour Dream Team in the Volvo Ocean Race". Niets is minder waar dan dat. Er wordt heel erg hard gewerkt en de kansen worden steeds groter dat we ook echt gaan varen.

Met een team van 6 man: Berry van Ness van GR8 Industries, Jelle Drost van Pieterman en Partners, Alje Drost, Maarten Ensink, Petra van Duist en ikzelf wordt er gewerkt aan potentiële partners, onze boodschap, marketing en communicatie. Ik merk steeds meer dat de mensen gaan begrijpen waar de Campagne om draait. Ook als chronisch ziek kan je de wereld aan!      

Een bijdrage leveren aan deze maatschappij geeft het gevoel dat je meetelt. Dat is fijn maar helaas is dat nog niet altijd mogelijk! Daarentegen moet ook chronisch ziek de ogen geopend worden. Als je mee wilt tellen, moet je zelf ook de mogelijkheden willen zien en daar waar mogelijk creëren. Dit zullen we dus samen moeten doen. Daarom vraag ik jullie ons te blijven volgen en onze berichten te Liken en te Delen.

Wij hebben het vertrouwen dat wij met jullie volgend jaar bij de start in Alicante kunnen staan. Dit om daad bij het woord te voegen en te laten zien dat chronisch ziek en gezond samen over finish in Scheveningen kunnen komen in de zwaarste Ocean race.

Zorg dat we met elkaar een groot feest kunnen vieren in Scheveningen en dat jij kan zeggen. "Ik heb chronisch ziek een gezicht gegeven". Wij kunnen het niet zonder jullie.

Zeilersgroet, Olaf Oosterman

Initiator "Live Your Dream Foundation en Live Your Dream Team"

Geschreven door

  • Olaf Oosterman
Voorbereiding CAM Race 2016

Live Your Dream Foundation heeft de ANBI status aangevraagd

Live Your Dream Foundation (LYD) is een aantrekkelijke, professionele partner met bijbehorende fiscale faciliteiten voor grotere fondsen in Nederland.

Inloggen bloggers


Missie van de Live Your Dream Foundation

Missie

Door het organiseren van evenementen slaan wij een brug tussen de belevingswereld van chronisch ziek en gezond.

Visie van Live Your Dream Foundation

Visie

Chronisch zieke jongeren kunnen door gezamenlijk aan sportevenementen deel te nemen veel van elkaar leren.

Coachen door Live Your Dream Foundation

Coachen

We coachen mensen om evenementen te organiseren waaraan chronisch zieken en gezonde jongeren kunnen deelnemen.